WAT IS ECOVADIS.

EcoVadis is 's werelds toonaangevende leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven. Het geeft een evaluatie van hoe goed een bedrijf de principes van Duurzaamheid/MVO heeft geïntegreerd in het bedrijfs- en managementsysteem.

EcoVadis beoordeelt bedrijven op hun duurzaamheidsprestaties op vier thema’s, welke zijn: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. Bedrijven krijgen vervolgens een score op een schaal van 0 tot 100, waarbij een hogere score staat voor een beter presterend bedrijf.

CERTIFICAAT.

Pala Group is de enige dealerholding in Nederland die het zilveren Ecovadis certificaat heeft behaald. 

Dit zilveren EcoVadis-certificaat is een enorme mijlpaal voor ons. Het certificaat is toegekend aan Pala Group voor voortdurende inzet voor het verminderen van haar milieu-impact, het bevorderen van ethische bedrijfspraktijken, het waarborgen van de rechten van werknemers en het stimuleren van duurzame inkoop in haar toeleveringsketen.

 

SCORE.

Pala Group heeft tijdens de beoordeling in augustus 2023 een score behaald van 67 punten. Voor deze prestatie is door EcoVadis een zilveren EcoVadis-medaille toegekend. Met dit resultaat behoort Pala Group tot de top 25% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn.

Met deze score bevinden we ons ook in het 89e percentiel. De percentielrang laat zien hoe onze score zich verhoudt tot die van andere bedrijven. In dit geval betekent dit dat onze score hoger is dan of gelijk is aan de score van 89 procent van alle bedrijven die door EcoVadis zijn beoordeeld.