ZET DROMEN IN BEWEGING.

Maak kennis met de BMW iX1, ons nieuwe volledig elektrische familielid. De BMW iX1 is het eerste volledig elektrische model van BMW in het premium compacte segment. Met zijn actieradius van tot 438 km biedt de BMW iX1 volledige flexibiliteit. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit.

ZAKELIJK RIJDEN OP Z’N BEST.

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. 

U rijdt tijdelijk al een BMW iX1 voor € 825 per maand.

EXTERIEURHIGHLIGHTS.

DE SPECIFICATIES VAN DE BMW iX1.

IMG_6021-HDR.jpg

DUURZAAMHEID.

  • De in de hoogvoltage-accu van de nieuwe BMW iX1 gebruikte grondstoffen kobalt en lithium zijn afkomstig van verantwoorde mijnbouw.
  • Voor de elektromotor van de nieuwe BMW iX1 is in het geheel geen gebruik gemaakt van zeldzame grondstoffen.
iX1 gelaagd-0.png

OPLADEN VAN DE BMW iX1.

Waar en hoe u uw BMW iX1 ook op wilt laden, BMW biedt op maat gemaakte producten en diensten. Voor openbaar opladen biedt BMW Charging toegang tot alle publieke- en semipublieke laadpunten en snelladers in Nederland en een wereldwijd netwerk van meer dan 307.000 laadpunten. Daaronder vallen ook talrijke snellaadstations aan belangrijke routes in heel Europa. Aan openbare snellaadstations kun je binnen 29 minuten tot 80% actiratdius bijladen. Laadpauzes tijdens het reizen met uw BMW iX1 worden daarmee nog korter.

Ook voor het thuis opladen biedt BMW in samenwerking met Eneco eMobility alles wat u nodig heeft. Eneco eMobility biedt u 2 type laadpunten aan; 
 

één geavanceerd model met de mogelijkheid om automatisch laadkosten te declareren, een overspanningsbeveiliging en service op afstand en één basis model. Beide laadpunten worden altijd inclusief professionele montage thuis aangeboden. 

Ook in uw BMW iX1 wordt u ondersteunt met nuttige digitale services. Dankzij slimme Connected Charging diensten kunt u op ieder moment via het centrale informatiedisplay of via de app de laadstatus van uw accu controleren. Ook weet u altijd precies waar laadstations te vinden zijn en of deze vrij zijn. U kunt de aandrijving en het interieur optimaal voorbereiden op de volgende rit en u heeft daarnaast altijd de historie van uw laadsessies in beeld.

THUIS OPLADEN.

Voor het thuis opladen van uw nieuwe elektrische BMW iX1 krijgt u bij aflevering een laadkabel meegeleverd. Uw BMW dealer biedt diverse aantrekkelijke oplaadmogelijkheden die perfect aanpasbaar zijn voor uw thuissituatie.

OPENBAAR OPLADEN.

Met BMW Charging kunt u in heel Europa opladen bij een groot en steeds groeiend openbaar oplaadnetwerk. Daarbij is alles wat u voor het openbaar opladen nodig heeft, zoals de BMW Charging Card en de lader voor openbare laadpunten, onderdeel van de standaarduitrusting van uw nieuwe BMW. 

BMW CONNECTED CHARGING SERVICES.

Vanuit de auto of via de My BMW app een laadpunt reserveren, gedetailleerde informatie krijgen of de optimale route langs laadpunten ontdekken: zo wordt opladen comfortabel en eenvoudig.

Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW iX1 varieert tussen de 17,3 en 18,4 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 413 en 438 km en de CO₂ emissie is 0 g/k