ZET DROMEN IN BEWEGING.

Maak kennis met de BMW iX1, ons nieuwe volledig elektrische familielid. De BMW iX1 is het eerste volledig elektrische model van BMW in het premium compacte segment. Met zijn actieradius van tot 475 km biedt de BMW iX1 volledige flexibiliteit. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit.

MODELVARIANTEN.

Bekijk direct de specificaties van de BMW iX1 eDrive20 en de BMW iX1 eDrive30.

BMW iX1 eDrive20

Zoals in alle huidige elektrische voertuigen van het merk, maakt ook de nieuwe BMW iX1 eDrive20 gebruik van de huidige BMW eDrive-technologie van de vijfde generatie. De BMW iX1 eDrive20 beschikt over een actieradius van 430 tot 475 kilometer. 

Een sterk geïntegreerde aandrijfeenheid op de vooras van het nieuwe instapmodel genereert een onmiddellijk beschikbaar maximumkoppel van 247 Nm naast het maximale vermogen van 150 kW/204 pk. De compacte SAV accelereert van nul naar 100 km/u in 8,6 seconden. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 170 km/h.
 

BMW iX1 xDrive30

De BMW iX1 xDrive30 is het eerste vierwielaangedreven volledig elektrische model van BMW in het premium compacte segment. Twee in de voor- en achteras geïntegreerde elektromotoren leveren een gecombineerd vermogen van 230 kW (313 pk, inclusief het tijdelijke extra vermogen) en een gecombineerd koppel van 494 Nm. De elektrische vierwielaandrijving biedt uitstekende grip op de weg en optimale stabiliteit onder alle omstandigheden. De BMW iX1 xDrive30 sprint desgewenst vanuit stilstand in 5,7 seconden naar de 100 km/h.

De vijfde generatie van de BMW eDrive technologie is verder voorzien van uiterst efficiënte oplaadtechnologie, met onder meer de verbeterde oplaadsoftware uit de BMW i7 en een hoogvoltage-accu in de bodem van de auto, die zorgt voor een actieradius van 413–438 kilometer

4W3A0207.jpeg

4W3A0203.jpeg

4W3A0205.jpeg

4W3A0208.jpeg

EXTERIEURHIGHLIGHTS.

ZAKELIJK RIJDEN OP Z’N BEST.

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. 

U rijdt tijdelijk al een BMW iX1 voor € 679 per maand.

*Op basis van 60 maanden/10.000 km per jaar. 

IMG_6021-HDR.jpg

DUURZAAMHEID.

  • De in de hoogvoltage-accu van de nieuwe BMW iX1 gebruikte grondstoffen kobalt en lithium zijn afkomstig van verantwoorde mijnbouw.
  • Voor de elektromotor van de nieuwe BMW iX1 is in het geheel geen gebruik gemaakt van zeldzame grondstoffen.
iX1 gelaagd-0.png

THUIS OPLADEN.

Voor het thuis opladen van uw nieuwe elektrische BMW iX1 krijgt u bij aflevering een laadkabel meegeleverd. Uw BMW dealer biedt diverse aantrekkelijke oplaadmogelijkheden die perfect aanpasbaar zijn voor uw thuissituatie.

OPENBAAR OPLADEN.

Met BMW Charging kunt u in heel Europa opladen bij een groot en steeds groeiend openbaar oplaadnetwerk. Daarbij is alles wat u voor het openbaar opladen nodig heeft, zoals de BMW Charging Card en de lader voor openbare laadpunten, onderdeel van de standaarduitrusting van uw nieuwe BMW. 

BMW CONNECTED CHARGING SERVICES.

Vanuit de auto of via de My BMW app een laadpunt reserveren, gedetailleerde informatie krijgen of de optimale route langs laadpunten ontdekken: zo wordt opladen comfortabel en eenvoudig.