100% ELEKTRISCHE BMW GRAN COUPÉ.

De BMW Concept i4 is uitgerust met de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie, waarmee hij adembenemende prestaties levert. De bestuurder en de passagiers staat een bijzonder sportieve rijervaring te wachten, die zich niet alleen in cijfers laat uitdrukken. Dankzij een actieradius van tot wel 600 kilometer zet deze innovatieve elektrische BMW ook met zijn gebruiksvriendelijkheid en geschiktheid voor lange afstanden nieuwe maatstaven. ontdek het sportieve, elegante design en neem nu al een opwindend kijkje in de toekomst die BMW i4 heet – het eerste 100% elektrische productiemodel van BMW in het premium middensegment, dat in 2021 in productie gaat.

WAT WE MOGEN VERWACHTEN VAN DE CONCEPT i4.

IMG_5994-HDR.jpg

ENERGIEKE VORMGEVING VAN EEN NIEUWE GENERATIE.

De BMW Concept i4 opent een nieuw elektrisch tijdperk voor de BMW Gran Coupés. De duidelijke vlakverdeling, de coupé-achtige daklijn en de vloeiende vormen geven de auto een sportief en elegant uiterlijk. Verfijnde lijnen accentueren de uitzonderlijke dynamiek van de 100% elektrische aandrijving. Bovendien verwijzen de blauwe elementen in de voorzijde, op de flanken en op de achterzijde naar de roots van deze vooruitstrevende Gran Coupé: BMW i.

concept i4 groot.png
bmw-concept-i4-highlights-mg-exterior-interior-design-desktop-01.jpg

bmw-concept-i4-highlights-mg-exterior-interior-design-desktop-02.jpg

bmw-concept-i4-highlights-mg-exterior-interior-design-desktop-04.jpg

bmw-concept-i4-highlights-mg-exterior-interior-design-desktop-03.jpg

bmw-concept-i4-highlights-mg-exterior-interior-design-desktop-05.jpg

bmw-concept-i4-highlights-mg-exterior-interior-design-desktop-06.jpg

bmw-concept-i4-highlights-mg-exterior-interior-design-desktop-08.jpg

bmw-concept-i4-highlights-mg-exterior-interior-design-desktop-07.jpg

bmw-concept-i4-highlights-highlights-desktop-02.jpg

4

WIJ HELPEN U GRAAG.

Frank Michiels

Frank Michiels

Verkoopleider

Arjen Cuijpers

Arjen Cuijpers

Verkoopleider

Frank Boers

Frank Boers

Verkoopadviseur

Gerard Gielis

Gerard Gielis

Verkoopadviseur

Rosa Davelaar

Rosa Davelaar

Verkoopadviseur

David Wijers

David Wijers

Verkoopadviseur

Monique Kreemers

Monique Kreemers

Verkoopadministratie

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers

Mobiliteitsadviseur

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.