THE LUCKY SEVEN.

Een statement van de luxeklasse: de nieuwe BMW X7 is de elegante samensmelting van uitstraling en persoonlijkheid. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning ziet hij er lichtvoetig en wendbaar uit – dankzij zijn puristische design en sportieve vormtaal. Ondertussen biedt het royale ruimteaanbod in het interieur een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid; ongekend comfort tot aan de derde zitrij. Van nature stijlvol met een elegant karakter.

ONTDEK DE BMW X7.

IMG_5880.jpg

LUXUEUZE RUIMTELIJKHEID.

De rijkere standaarduitrusting voor de BMW X7 biedt nog meer comfort en welzijn. Naast 4-zone automatische klimaatcontrole, een glazen panoramadak en een hi-fi systeem zijn er ook de comfortstoelen voor bestuurder en voorpassagier, een met leder bekleed sportstuurwiel met schakelpaddles en een nieuw opbergvak met draadloze oplaadmogelijkheid voor mobiele apparaten. 

BMW X7 Gelaagd.png
EXCLUSIEVE LOOKS, PROGRESSIEVE STIJL.

Met zijn veelzijdigheid overtuigt het grootste BMW X model zowel op de weg als offroad. Verschillende aanpassingen aan het design accentueren de exclusiviteit. Meer dan ooit benadrukt het design de status van de BMW X7 als een van de topmodellen van het BMW aanbod. De nieuwe voorzijde is voorzien van kenmerkende BMW designelementen zoals de dubbele koplampen en de BMW nierengrille. In hun nieuwe vorm benadrukken ze de zelfverzekerde hoogte en visuele impact van de auto.

VEELGESTELDE VRAGEN.

  • De nieuwe BMW X7 staat per december 2022 in de showroom.

  • De prijzen van de nieuwe BMW X7 zijn nog niet bekend.

  • De BMW X7 is momenteel nog niet te bestellen. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs om op de hoogte te blijven.

  • De eerste klantorders worden later dit jaar geproduceerd. 

DI21_000048012.jpg
DI21_000047995.jpg
DI21_000047997.jpg
DI21_000047679.jpg

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 varieert tussen de 7,7 en 12,8 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 202 en 293 g/km. Data op basis van peildatum 1 maart 2022.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.