DE 3 SERIE SEDAN.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 3 SERIE.

ONTDEK DE BMW 3 SERIE.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 3 Serie Sedan in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_5891.jpg

VERNIEUWD UITERLIJK.

Elegant vormgegeven LED koplampen met omgekeerde L-vorm en gefocuste contouren benadrukken het dynamische design van de voorzijde. De grote, zeshoekige luchtinlaten maken samen met de markante BMW nierengrille met dubbele spijlen een zelfverzekerd statement.

Gelaagd media 3 sedan.png
P90462491_highRes_the-new-bmw-3-series.jpg

P90462496_highRes_the-new-bmw-3-series.jpg

P90462486_highRes_the-new-bmw-3-series.jpg

P90462490_highRes_the-new-bmw-3-series.jpg

3

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan varieert tussen de 1,3 en 10,2 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de [min] en [max] kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 30 en 231 g/km en de elektrische actieradius tussen de [min] en [max] km. Data op basis van peildatum 1 april 2022.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.