ONTDEK DE BMW 1 SERIE.

THE 1. AND ONLY.

De BMW 1 Serie is jong, cool en urban. Compacte proporties, een vloeiende daklijn en opvallende, dynamische lijnen beloven al bij de eerste aanblik wendbaarheid en rijplezier. Het interieur is modern en zorgvuldig ingedeeld. Het biedt de inzittenden meer ruimte dan ooit tevoren. De efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die in de BMW 1 Serie debuteert, en de state-of-the-art ondersteltechnologie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid. Terwijl innovatieve technologieën en rijassistentiesystemen ervoor zorgen dat u altijd uw bestemming veilig en in alle comfort bereikt.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 1 SERIE.

BMW 118i MODEL M SPORT - M PERFORMANCE ACTIE.

Bij inruil van de af-fabriek geleverde wielset kunt u tegen een extra scherp tarief het 19" BMW M Performance Dubbelspaak styling zomerwielset aanschaffen. De perfecte manier om uw 118i naar een nog hoger niveau te tillen. 

Actietarief:

Bij inruil 17": € 1.398,- incl. BTW.

Bij inruil 18": € 1.298,- incl. BTW.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 1 Serie in onze handige Private Lease Calculator. 

P90460951_highRes_additional-pictures-.jpg
P90349633_highRes_the-all-new-bmw-1-se.jpg
P90460956_highRes_additional-pictures-.jpg
P90460953_highRes_additional-pictures-.jpg
IMG_6096-HDR.jpg

RIJASSISTENTIE EN CONNECTIVITEIT.

Intelligente technologieën en rijassistentiesystemen in de BMW 1 Serie.

Bedien de boordcomputer met gebaren, laat uw auto zichzelf inparkeren of vraag de intelligente assistent waar het dichtstbijzijnde tankstation is. De nieuwe BMW 1 Serie biedt talrijke nuttige functies, digitale diensten en rijassistentiesystemen – voor maximaal comfort en optimale veiligheid.

M135.png

HET TOP MODEL. DE M135i xDRIVE.

Het topmodel is de BMW M135i xDrive. Deze is voorzien van onder meer het rooster met Mesh effect in de BMW nierengrille, afgeschuinde eindstukken van het uitlaatsysteem in de kleur Cerium Grey en de BMW M achterspoiler in de kleur van de carrosserie. De M135i xDrive beschikt over 306 pk en schiet naar de 100 in 4,8 seconden.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie varieert tussen de 7,4 en 4,6 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 180 en 120 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie.
 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.