ONTDEK DE BMW 3 SERIE.

THE 3 TOURING.

De sportieve kwaliteiten van de BMW 3 Serie Touring komen nog beter aan het licht door een nieuw ontworpen voor- en achterzijde. Alle uitvoeringen van de nieuwe BMW 3 Serie hebben standaard een 8-traps Steptronic transmissie met schakelpaddles aan het stuurwiel en een nieuw ontworpen transmissiehendel.

Interieur G21.jpg

P90549666-highRes.jpg

P90549665-highRes.jpg

P90549669-highRes.jpg

3

IMG_5899.jpg

VERNIEUWD UITERLIJK.

De nieuw ontworpen koplampen en nierengrille zorgen voor een sterke visuele impact. De koplampen met LED technologie zijn smaller, met duidelijke contouren en dagrijverlichting in een omgekeerde L-vorm, wat zorgt voor een moderne en harmonieuze aanblik.

gelaagd-media-3-touring2024.png

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 3 Serie Touring in onze handige Private Lease Calculator. 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Touring varieert tussen de 10,3 en 1,4 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 16,3 en 18,1 kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 232 en 32 g/km en de elektrische actieradius tussen de 44 en 52 km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Genoemde Operational Lease tarieven zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 20.000 kilometer per jaar en zijn exclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Operational Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt.

 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.