GROTE AFSTAND, KLEINE MOEITE.

Verfijnd in elk opzicht. De BMW 6 Serie Gran Turismo staat voor elegant en uniek design, hoogstaand reiscomfort en uitstekende rijdynamiek. Het opvallende exterieur benadrukt met een nieuwe BMW nierengrille en een aangepast lichtontwerp de individuele uitstraling van de BMW en komt nog progressiever over. Het interieur biedt een luxueuze ruimte, veredelt met hoogwaardige materialen en innovatieve uitrusting. In combinatie met perfect afgestemde rijdynamiek kan de reis met de BMW 6 Serie Gran Turismo niet lang genoeg duren.

ONTDEK DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

BMW BUSINESS EDITIONS.

Maak uw BMW 6 Serie Gran Turismo écht af met de aantrekkelijke BMW Business Editions. Dit zijn actiepakketten waarmee uw BMW royaal wordt uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. 

Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. 

Bekijk hieronder de inhoud van de pakketten voor de BMW 6 Serie Gran Turismo of ontdek de Business Editions voor andere BMW modellen.

BMW BUSINESS EDITIONS.
 • Business Edition Plus voor € 2.995,-. 
  Uw voordeel loopt op tot: € 2.714,-.

  Uitgerust met onder meer:

  • High Executive uitvoering
  • Lederen bekleding 'Nappa'
  • Sportstuurwiel leder bekleed
  • Alarmsysteem klasse 3
  • Stoelverwarming
  • Comfortstoelen voor
  • Ambiance verlichting
  • Park Distance Control voor/achter
  • Parking Assistant
  • BMW Live Cockpit Professional
  • Connected Pack Professi
  Meer vragen?
  Frank Michiels

  Frank Michiels

  Verkoopleider

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 6 Serie Gran Turismo in onze handige Private Lease Calculator. Maak alvast de keuze tussen onze vestiging Uden of Helmond.

IMG_5891.jpg

UNIEKE ELEGANTIE.

Het exterieurdesign van de BMW 6 Serie Gran Turismo maakt indruk met een dynamische uitstraling en een buitengewoon karakter. Een hoekiger BMW nierengrille en een aangepast lichtontwerp aan de voorzijde zorgen voor een opvallende voorzijde en een vlijmscherpe blik. Ondanks de royale interieurruimte zijn in het vloeiende lijnenspel en de krachtige vormtaal de sportieve ambities van de BMW 6 Serie Gran Turismo duidelijk zichtbaar. 

5-sedan-transparant-2020-v2.png
P90389864-highRes.jpg

bmw-6-series-gran-turismo-highlights-mg-design-desktop-06.jpg

bmw-6-series-gran-turismo-highlights-highlight-desktop-02.jpg

bmw-6-series-gran-turismo-highlights-mg-design-desktop-07.jpg

bmw-6-series-gran-turismo-highlights-mg-design-desktop-05.jpg

bmw-6-series-gran-turismo-highlights-highlight-desktop-04.jpg

6

"De BMW 6 Serie Gran Turismo richt zich op veeleisende klanten die waarde hechten aan individualiteit, esthetiek en uitzonderlijk rijcomfort." Adrian van Hooydonk, Hoofd BMW Group Design.


M PERFORMANCE PARTS VOOR DE 6 GRAN TURISMO.

Uw elegante 6 Serie Gran Turismo een sportieve boost geven? Met BMW M Performance Parts geeft u uw 6GT het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 5,4 en 8,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 141 en 201 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.
 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.