MOBIEL DE TOEKOMST AANDURVEN.

Met de Neue Klasse denken we opnieuw na over mobiliteit: elektrisch, digitaal en circulair. En stellen we de mens centraal. Hoe willen we in de toekomst autorijden? Welke wensen hebben we voor de volgende generatie auto's? Het resultaat is een omgeving vol innovatieve technologieën die de rijbeleving verrijken. Tegelijkertijd willen we ook verantwoord en duurzaam handelen. Daarom vragen we ons af wat de toekomst van ons nodig heeft. Kom meer te weten over het design, de technologieën en de volledig elektrische, efficiënte aandrijfconcepten van onze Neue Klasse.

Bekijk onze twee pioniers van de Neue Klasse.

Neue.png

HET DESIGN VAN EEN NIEUWE TIJD.

Vooruitstrevend en toch tijdloos. Helder en toch elegant. Gereduceerd tot de essentie – en toch typisch BMW. Het design van de Neue Klasse laat zien hoe de toekomst van mobiliteit eruit zou kunnen zien. Precieze lijnen ontmoeten royale oppervlakken in het exterieur. Het interieur is uitnodigend met zijn comfortabele ruimte en digitale technologieën.

P90519787-highRes.jpg

P90543409-highRes.jpg

EVEN DIGITAAL ALS EMOTIONEEL.

Virtuele en echte werelden gaan in het interieur in elkaar over dankzij het nieuwe bedieningssysteem BMW iDrive. Digitale features zorgen voor een compleet nieuwe ervaring. Gericht op de bestuurder, geïndividualiseerd en op maat gemaakt – precies volgens uw voorkeuren.