1606998428265.jpg

My BMW App.

Alles over onze BMW app en zijn slimme features.

Wat kan ik met de My BMW App?

Alwéér een app op je telefoon, is dat wel zo fijn? Op deze pagina leggen we je graag uit waarom de My BMW App jouw leven als BMW rijder nóg aantrekkelijker maakt.

Niet alleen heb je directe toegang tot de status en functionaliteiten van je BMW, je kunt veel functies op op afstand bedienen. Daarnaast biedt de app allerlei slimme voorbereidingsmogelijkheden; zoals extra uitgebreide navigatie- en kaartfuncties of het plannen van onderhoud of bandenwissel. De app wordt zeer regelmatig uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, waardoor je steeds meer op afstand kunt doen via je smartphone.

Welke functies heeft de app?

De My BMW App is jouw persoonlijke interactie op afstand met je auto én alle andere producten en services van BMW. De My BMW App houdt je altijd op de hoogte van de status van jouw BMW. Afhankelijk van de uitrusting maakt de My BMW App ook de weergave van de locatie van de BMW mogelijk, evenals het op afstand ver- en ontgrendelen van de portieren en het vastleggen van de omgeving van de auto (Remote 3D View). Met de My BMW App kun je bestemmingen vanuit uw smartphone naar het navigatiesysteem in uw BMW verzenden. Ook voor geëlektrificeerde BMW modellen biedt de My BMW App talrijke nuttige functies – zo heb je bijvoorbeeld altijd de elektrische actieradius in het zicht.

P90443981_lowRes_my-bmw-app-new-funct.jpg

  • De My BMW App is geschikt voor BMW’s vanaf bouwjaar 2014.
  • De beschikbaarheid van enkele app functies is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW en van uw BMW ConnectedDrive abonnement.
  • De beschikbaarheid van app functies kan per land variëren.
BMW app groot.png

De My BMW App is voor zowel iOS als Android besturingssystemen beschikbaar en is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

P90429825_lowRes_my-bmw-app-additiona.jpg

Download direct de my BMW app.

De app is verkrijgbaar voor zowel Apple als Android gebruikers. 

Veelgestelde Vragen over de My BMW App.

Op deze Electric Hub proberen we zoveel mogelijk praktische vragen te beantwoorden. Deze vragen komen voort uit gesprekken bij ons uit de showroom, aan de werkplaatsbalie of tijdens het aankoopproces van onze klanten. Heb jij ook een vraag over jouw elektrische BMW? Laat het ons weten, dan gaan wij op zoek naar het antwoord, en helpen we direct anderen met het antwoord op deze vraag!

Veelgestelde Vragen over de My BMW App.

Ik heb nog een BMW Connected App, is dat hetzelfde?
De BMW Connected App is sinds 1 juli 2021 volledig vervangen door de My BMW App. Download kosteloos de nieuwe My BMW App, zodat je ook in de toekomst kunt gebruikmaken van onze digitale diensten en profiteren van de functies van de volgende generatie. Je kunt je met je gebruikelijke BMW ID (e-mailadres/wachtwoord) aanmelden. 

Verbruikt de app mobiele data? 
Ja. De My BMW App gebruikt zonder beschikbare WiFi het datavolume van jouw telefoonabonnement, bijvoorbeeld met zoeken naar bestemmingen via de geïntegreerde SIM kaart en het verzenden naar je BMW.

Ik heb nog geen BMW, kan ik de app al wel gebruiken?
In demomodus is de My BMW App ook te gebruiken zonder zelf een BMW te hebben. Selecteer een aantrekkelijk BMW demomodel in de App Garage en ontdek de vele functies van de app, bijvoorbeeld op gebied van elektrisch rijden.