THE FUTURE IS WOW.

Anders dan de BMW Vision iNEXT, die liet zien hoe autonoom rijden de taak van de bestuurder verandert, toont de BMW Vision M NEXT hoe digitale intelligentie de autonome rijbeleving puurder en prikkelender kan maken. Het exterieur onderstreept deze ambitie met de contouren van een sportauto, het interieur stelt de bestuurder consequent centraal. Ontdek hier hoe de BMW Vision M NEXT sportief rijplezier een nieuwe dimensie geeft.

WAT WE MOGEN VERWACHTEN VAN DE VISION M NEXT.

bmw-vision-m-next-mg-exterior-desktop-06.jpg

bmw-vision-m-next-mg-exterior-desktop-01.jpg

bmw-vision-m-next-highlight-desktop-01.jpg

bmw-vision-m-next-mg-interior-desktop-03.jpg

bmw-vision-m-next-mg-interior-desktop-04.jpg

bmw-vision-m-next-mg-exterior-desktop-05.jpg

M

IMG_5985-HDR.jpg

DE KRACHT VAN VERLEIDING.

Voor de BMW Vision M NEXT heeft het BMW designteam elementen van de iconische BMW Turbo en de innovatieve BMW i8 op toekomstgerichte wijze geïnterpreteerd. Passend bij de nieuwe BMW designstrategie zet de BMW Vision M NEXT een sterk karakter neer met zijn sportieve proporties en een minimalistisch lijnenspel.

GelaagdTemplateGrootMNext.png
bmw-vision-m-next-taphold-vision-driving-pleasure-desktop-01.jpg
bmw-vision-m-next-taphold-vision-driving-pleasure-desktop-03.jpg
bmw-vision-m-next-mg-interior-desktop-05.jpg
bmw-vision-m-next-mg-interior-desktop-01.jpg

WIJ HELPEN U GRAAG.

Frank Michiels

Frank Michiels

Verkoopleider

Arjen Cuijpers

Arjen Cuijpers

Verkoopleider

Frank Boers

Frank Boers

Verkoopadviseur

Gerard Gielis

Gerard Gielis

Verkoopadviseur

Rosa Davelaar

Rosa Davelaar

Verkoopadviseur

David Wijers

David Wijers

Verkoopadviseur

Monique Kreemers

Monique Kreemers

Verkoopadministratie

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers

Mobiliteitsadviseur

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.