THE MAGIC 8.

De toekomst krijgt vorm – in de gestalte van de BMW i8 Roadster. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip vrijheid. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 275 kW (374 pk) en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.

ONTDEK DE BMW i8 ROADSTER.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW i8 Roadster in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_6078-HDR-v2.jpg

DE BELICHAMING VAN EEN VISIE.

De BMW i8 Coupé is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn.

i8 roadster Groot transparant.png
IMG_7945-BorderMaker.jpg

IMG_7847-BorderMaker.jpg

IMG_7827-BorderMaker.jpg

IMG_7828-BorderMaker.jpg

IMG_7647-BorderMaker.jpg

i8

IMG_7723-BorderMaker.jpg
IMG_7717-BorderMaker.jpg
IMG_7724-BorderMaker.jpg

EXCLUSIVITEIT IN UNIEKE VARIATIES.

01 Het Interieurdesign Halo Dalbergiabraun/Carumgrau in natuurleder-textielmix.

02 Het Interieurdesign Carpo Elfenbeinweiss/Schwarz in volleder.

03 Het Interieurdesign Accaro Amido/E-Copper in natuurleder-textielmix.

04 Het Interieurdesign Carpo Amido/Schwarz in volleder.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i8 Roadster is 2 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i8 Roadster is 14,5 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is de 46 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.