BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.

Een veelzijdig karakter vol ideeën en bestemmingen: De BMW 3 Serie Gran Turismo verenigt sportief design, spannende dynamiek en royale ruimte tot een uniek voertuigconcept. De coupé-achtige daklijn benadrukt de souplesse waarmee hij zijn sportiviteit op de weg brengt. De BMW 3 Serie Gran Turismo: expressief, veelzijdig, fascinerend.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 3 SERIE.

ONTDEK DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 3 Serie Gran Turismo in onze handige Private Lease Calculator. 

Bereken hier

Sluiten
IMG_5982-HDR.jpg

RIJASSISTENTIE & CONNECTIVITEIT.

De BMW 3 Serie Gran Turismo verrijkt de BMW 3 Serie familie met zijn onderscheidende karakter. Ook op het gebied van connectiviteit biedt de 3 Gran Turismo talrijke nuttige functies, digitale diensten en rijassistentiesystemen – voor maximaal comfort en optimale veiligheid.

GelaagdTemplateGroot3GT.png
bmw-3-series-gran-turismo-inspire-highlight-desktop-01.jpg

bmw-3-series-gran-turismo-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-03.jpg

bmw-3-series-gran-turismo-inspire-highlight-desktop-03.jpg

bmw-3-series-gran-turismo-inspire-highlight-desktop-04.jpg

3

WIJ HELPEN U GRAAG.

Frank Michiels

Frank Michiels

Verkoopleider

Arjen Cuijpers

Arjen Cuijpers

Verkoopleider

Frank Boers

Frank Boers

Verkoopadviseur

Gerard Gielis

Gerard Gielis

Verkoopadviseur

Rosa Davelaar

Rosa Davelaar

Verkoopadviseur

David Wijers

David Wijers

Verkoopadviseur

Monique Kreemers

Monique Kreemers

Verkoopadministratie

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers

Mobiliteitsadviseur

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,7 en 8,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 124 en 185 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2019.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.