OP WEG VOOR PLASTICVRIJE OCEANEN.

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze gelimiteerde editie voegt BMW opnieuw een hoofdstuk toe aan een reeks indrukwekkende duurzame prestaties. Naast het duurzame concept verbindt BMW deze beperkte oplage aan het belang van schone oceanen. Met de aanschaf wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor schone wereldzeeën. Ieder verkocht model heeft dus een aandeel in dit grote doel. En dit ziet u terug in het interieur en het exterieur. 

UW PRIJSVOORDEEL: € 6.713,-

De BMW i3 For the Oceans Edition komt standaard met het Comfort Pakket Advanced, een Connectivity Pakket en een Sportpakket. Daarnaast is de BMW i3 For the Oceans Edition ook voor de zakelijke rijder fiscaal gunstig geprijsd, want over de totale fiscale waarde betaalt u slechts 8% bijtelling. De opties van deze pakketten laten zien dat duurzaam rijden perfect samen kan gaan met sportief rijplezier en comfort. Wilt u het zelf uitproberen? Vraag direct een proefrit aan!
 

INTERIEUR EN EXTERIEUR.

De BMW i3 For the Oceans Edition valt op door mooie stijlelementen. Een glanzend zwart uiterlijk met op de A-stijl het speciale For the Oceans logo. Extra getint glas in de achterruit en de achterportierruiten. Stoere sportvelgen en 20” wielen. Ook het interieur is opvallend. Met stoelbekleding van gerecyclede PET-flessen en vloermatten waarin gerecyclede visnetten zijn verwerkt. Een subtiele gravure van het For the Oceans logo siert het eucalyptushouten dashboard.

01 - Fluid Black met BMW i Blau “For the Oceans” logo en accent

02 - Donatie van € 1000,- euro voor plasticvrije oceanen incl. certificaat

03 - Navigatiesysteem Professional

04 - Sportonderstel met 10mm verlaging

05 - 20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaakstyling

06 - Stoelverwarming incl. accuverwarming

07 - Achteruitrijcamera

08 - Park Distance Control voor/achter

09 - Real Time Traffic Information

10 - Cruise Control

11 - Multifunctioneel stuurwiel

12 - Automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels

13 - Alarmsysteem klasse 3

14 - Veiligheidgordels in BMW i Blauw

15 - Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit

UXS-Highlight_1920x1200px_2.png
UXS-Highlight_1920x1200px_1.png
UXS-Highlight_1920x1200px_3.png
UXS-Highlight_1920x1200px_5.png
UXS-Highlight_1920x1200px_4.png
* Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-11-2019.

Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. Afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Typfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.